Cornel Dinu, INTERNAT de urgență. Fostul antrenor a fost operat și își va petrece Paștele în spital

Publicat: 14 04. 2023, 15:47

Cornel Dinu, una dintre emblemele echipei Dinamo, a ajuns joi seara de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală.

Fostul antrenor al echipei din Ștefan cel Mare a fost internat și, ulterior, operat. El a stat o noapte la Terapie Intensivă, urmând ca zilele următoarele, deci și Paștele, să rămână în spital.

Acesta a acuzat probleme gastro-intestinale încă de miercuri, dar joi a suferit o hemoragie, ceea ce l-a determinat să cheme o ambulanță, care l-a transportat la Floreasca, în jurul orei 17, potrivit Fanatik.

Dinu a fost operat de urgență de către medicul gastroeneterolog Gabriel Constantinescu, după care a fost transferat la Terapie Intensivă.

Ce problemă de sănătate a avut Cornel Dinu

Potrivit sursei citate, medicii i-au descoperit, după o gastroscopie și o colonoscopie, o serie de diverticuli ai colonului, aceștia fiind și cei care au cauzat sângerarea.

„Am avut noroc cu prietenul meu Gabriel Constantinescu… a venit aseară la ora zece special pentru mine, după o zi întreagă de consultații ca să mă examineze și apoi să mă opereze… e cel mai bun gastroenterolog din România… el mi-a făcut și prima colonoscopie, în 2009… Mi-a explicat că 10% problemele astea sunt de la esofag, 60% de la stomac și 30% de la colon. Nu vreau să mă gândesc că și tata, și frate-miu, au murit din cauza cancerului de colon. Gabi e un tip nemaipomenit… un medic excepțional… îl cunoaște toată România… Mare rapidist, îl iubea pe Fănuș Neagu… Mi-a zis că pentru alt dinamovist în afară de mine nu făcea efortul ăsta… Nu cred că mă lasă acasă până după Paște”, a spus fostul mare fotbalist.

După ce a petrecut noaptea la Reanimare, Cornel Dinu a fost transferat într-o rezervă de la fereastra căreia se vede, ca o ironie, stadionul Dinamo.

El spune că îi este foarte greu să vadă starea în care a ajuns stadionul tinereții sale.

„Îmi face rău să mă uit la stadionul tinereții mele… a ajuns o ruină. Nici nu mă pot mișca deocamdată din pat, n-am mâncat nimic de două zile, sunt hrănit și hidratat prin perfuzii”, a declarat Cornel Dinu pentru sursa citată.