Craiova lui Mirel Rădoi a pus-o la punct pe FCSB! Gigi Becali! „Ce treabă am cu Dică? Ce să facă Dică? Eu am încredere că echipa îşi va reveni”

Craiova lui Mirel Rădoi a pus-o la punct pe FCSB! Gigi Becali! „Ce treabă am cu Dică? Ce să facă Dică? Eu am încredere că echipa îşi va reveni
Publicat: 19/09/2022, 06:58
Actualizat: 19/09/2022, 06:58

Universitatea Craiova, antrenat[ de Mirel Rădoi, s-a impus duminică, pe teren propriu, scor 2-1, în meciul cu FCSB, condusă de Nicolae Dică, în etapa a 11-a a Superligii.

În minutul 32 al meciului din Bănie, Mitrea a transformat un penalti acordat pentru un fault al lui Tamm la Markovic. Andrea Compagno a restabilit egalitatea, tot din penalti, în minutul 45+6. Craiovenii au trecut în avantaj cu un autogol al lui Oaidă (min. 66).

Formația alb-albastră rămâne neînvinsă acasă în acest sezon, având patru victorii în ultimele patru meciuri de pe teren propriu.

FCSB a pierdut în ultimele două deplasări din Superligă şi n-are nicio victorie în ultimele meciuri de campionat (două egaluri, două eşecuri).

Craiova lui Mirel Rădoi a pus-o la punct pe FCSB! Gigi Becali: „Ce treabă am cu Dică? Ce să facă Dică? Eu am încredere că echipa îşi va reveni”

“Singurul lucru pe care mi-l doresc acum play-off-ul. Altfel am mai pierdut un an. Lupta noastră la ora asta nu e nici cu CFR, nici cu Craiova… este cu Petrolul, cu Sepsi, cu UTA… (…)

Ce treabă am cu Dică? Ce să facă Dică? Eu am încredere că echipa îşi va reveni

Cine-i mulţumit de jocul ăsta? Dacă jucăm cu o echipă care nu are cei mai buni jucători… S-a întâmplat pentru că noi am avut un Coman, toate mingile le-a pierdut, apoi a intrat altul (n.r. Octavian Popescu) şi le-a pierdut şi el pe toate. Apoi l-am mai avut pe Haruţ, care el nu era, era pe altă planetă”, a adăugat Gigi Becali.

După cele nouă meciuri disputate până acum în Superliga, FCSB ocupă locul 14 în clasament, cu 8 puncte, la cinci puncte distanță de ultima clasată Chindia Târgoviște. Ce-i drept, FCSB are două meciuri restante.

Universitatea Craiova – FC FCSB 2-1 (1-1), Stadion Ion Oblemenco – Craiova

Au marcat: Bogdan Mitrea (32 – penalty), Răzvan Oaidă (autogol, 66), respectiv Andrea Compagno (45+6 – penalty).

Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Mircea Orbuleţ (Bucureşti); al patrulea oficial: Cătălin Popa (Piteşti)

Arbitru video: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); arbitru asistent video: Romică Bîrdeş (Piteşti)

Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) – CCA, Iuliuss Nemţeanu (Ghermăneşti/Ilfov) – LPF