FCSB, transfer de răsunet! A venit Boban Nikolov, mijlocașul care alături de Sheriff Tiraspol a produs șocul cu Real Madrid din Liga Campionilor

Publicat: 16/09/2022, 12:30

Mijlocașul Boban Nikolov a semnat cu FCSB până în vara lui 2023.

A fost format la Academia „Gheorghe Hagi” în perioada 2010 – 2012 și a venit la echipa lui Becali ca jucător liber de contract. În iulie s-a despărțit de Sheriff Tiraspol.

Nikolov are 42 de meciuri și trei goluri pentru echipa națională a Macedoniei de Nord.

FCSB, transfer de răsunet! A venit Boban Nikolov, mijlocașul care alături de Sheriff Tiraspol a produs șocul cu Real Madrid din Liga Campionilor

Mijlocașul de 28 de ani a luat parte la meciul istoric în care Sheriff a învins Real Madrid în Liga Campionilor, chiar pe stadionul Santiago Bernabeu.

A jucat un minut în partida cu ibericii, în total bifând cinci meciuri în ediția trecută a Champions League. Meciul a avut loc în 2021, iar moldovenii s-au impus cu 2-1. A fost una dintre cele mai mari surprize din istoria UCL.

La FCSB se va lupta pe post cu unii ca Darius Olaru, Răzvan Oaidă și Marco Dulca.

„În Champions League a jucat bine, acolo unde chiar contează! Boban Nikolov este un jucător cu personalitate, asta am observat la el. În sezonul trecut, au avut o super echipă (n.n. Sheriff), iar Boban era creierul lor.

Cei de acolo n-au avut jucător mai bun ca el, dar echipa juca mult pe contraatac și încerca să te surprindă. Cam acesta era stilul lor preferat. Pe atac pozițional nu erau atât de buni. FCSB este o echipă grea, așa cum este și Craiova (n.n. FC U), de exemplu. În România, nu are nimeni răbdare cu tine”, a spus Ștefan Stoica, selecționerul Moldovei U21, pentru ProSport.

foto: Facebook.com/nikolovb1

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase