Cum arată „micul Bruce Lee” din Japonia. La opt ani, îl imită fabulos pe idolul lui

Publicat: 25 04. 2018, 15:18

Ryuji a devenit celebru în urmă cu trei ani, când toată lumea l-a putut urmări într-un clip video în care îl imită pe Bruce Lee, în rolul din celebrul film „Jocul morții” (1972), scrie odditycentral.com. În prezent,  Ryusei Imai sau „micul Bruce Lee”, cum este cunoscut, ar putea fi cel mai „forțos” băiețel de opt ani din lume. Tatăl lui Ryusei spune că acesta se trezește în fiecare dimineață la 6 AM și se antrenează o oră și jumăate, înainte să meargă la școală. Când revine de la cursuri, puștiul aleargă timp de o oră și se antrenează alte două ore cu nunchaku. Zilnic, fanul lui Bruce Lee urmează un antrenament de 4,5 ore.

Potrivit tatălui lui Ryuji, acesta a urmărit filmele cu Bruce Lee încă de la vârsta de un an și a început să-l imite pe idolul său. Într-un singur an, micuțul a reușit să stăpânească mânuirea nunchak-ului, exact ca în scenele din „Jocul morții” și a apărut în diverse emisiuni de televiziune.

Ryusei Imai are în prezent peste 290.000 urmăritori pe Facebook și circa 33.000 pe Instagram. De asemenea, micul Bruce Lee are un canal de YouTube, unde tatăl lui distribuie clipuri video de la antrenamente. Chiar dacă progresul lui Ryusei este evident – atât fizic, cât și tehnic – unii spun că părinții exagerează cu pregătirea. El nu mai are timp să se joace, așa cum fac alți copii de vârsta lui, fiind implicat doar în aceste ședințe de antrenament.

Tatăl băiatului susține că asta își dorește Ryusei, care dorește să arate exact ca idolul lui.