Dan Șucu, enervat din cauza gestului lui Gigi Becali! Ce spune finanțatorul Rapidului: „Dacă dai un pumn, poţi să primeşti unul înapoi”

Publicat: 27 04. 2023, 16:00

Gigi Becali a distrus arbitrajul după meciul Rapid – FCSB, 1-0. Omul de afaceri le-a dat și mesaje nocturne federalilor, dar și „centralului” Horațiu Feșnic.

Dan Șucu, omul cu bani de la Rapid, a anunțat că nu e de acord cu gestul lui Becali de a-l contacta inclusiv pe președintele FRF, Răzvan Burleanu, pentru a se plânge de arbitraj.

După derby, Becali l-a atacat pe „centralul” Horațiu Feșnic, cel care nu a acordat cartonașe roșii pentru două faulturi ale lui Răzvan Onea și Dragoș Grigore asupra lui Florinel Coman, respectiv Andrea Compagno.

Dan Șucu s-a enervat din cauza gestului lui Gigi Becali! Ce spune finanțatorul Rapidului despre omologul de la FCSB: „Dacă dai un pumn, poţi să primeşti unul înapoi”

„Eu sunt mult mai nou în fenomen şi probabil că îmi este mult mai uşor să vad anormaltăţi. Anormalitatea este să vezi în declaraţia unui patron. Anormalitate este cand un patron sună un arbitru şi spune: Cum a fost posibil să nu îmi ceară scuze?

Un patron poate să se adreseze unor organe abilitate. Aţi auzit de un patron care să sune un arbitru să îi reproşeze cum a interpretat o fază? Asta este anormaltiatea. Nu mi se pare normal aşa ceva. Este ca şi cum aş merge în justiţie cu domnul Becali şi s-ar da o decizie în defavoarea domnului Becali şi el l-ar suna a doua zi pe judecător. Sunt curios ce va face FRF.

O discutie ca şi proprietar de club o poţi avea cu Federatia dar nu poţi discuta direct cu arbitru. Să îmi blocheze mie ca şi proprietar de club telefonul, nu, dar pe partea cealaltă dacă aş avea comportant agresiv şi lipsit de temei, mi s-ar părea normal. (n.r. Burleanu). A fost un mod extrem de agresiv de exprimare. Dacă dai un pumn, poţi să primeşti un pumn înapoi”, a declarat Dan Şucu la Orange Sport.