Dică, prima reacție după ce a bătut recordul lui Reghecampf: performanță impresionantă reușită după meciul cu Concordia

Publicat: 05 11. 2017, 23:22
Actualizat: 06 11. 2017, 18:38

„Ne așteptam la un meci greu, știam că vor sta în propria jumătate cu toată echipa și vor pleca pe contraatac. E păcat că am primit un gol din fază fixă, știam că sunt periculoși acolo, dar e important că am avut reacție după aceea și am avut ocazii clare de a marca. E important că revenim pe primul loc, mă așteptam să avem o stare de oboseală. Mi-era frică de asta, dar băieții au reacționat bine”, a spus antrenorul vicecampioanei, la Telekom Sport.

Pus în situația de a alege mereu între Gnohere și Alibec, Dică evită să pună presiune pe vârful pe care Becali speră să încaseze o sumă importantă: „Mă bucur că avem 13 meciuri fără înfrângere, că antrenez acești jucători cu caracter frumos. Sperăm să nu ne oprim aici, deocamdată nu am realizat nimic în campionat, chiar dacă suntem pe primul loc. Alibec și Gnohere sunt doi jucători de valoare, «Bizonul» a marcat din nou și sper să o facă și Alibec. Ușor-ușor își va intra și el în formă”, a mai declarat Dică.

FCSB a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Concordia Chiajna, în etapa a 17-a a Ligii 1, și a revenit pe primul loc în clasament.

În urma acestei victorii, echipa pregătită de Nicolae Dică a acumulat 38 de puncte și are un punct avans față de CFR Cluj, care se află acum pe locul secund. Concordia ocupă locul 11, cu 17 puncte.