Dinu: Costică Ștefănescu era un tip retras de zgomotul pe care îl făcea fotbalul

Publicat: 20 08. 2013, 21:46
Actualizat: 22 08. 2013, 09:30

Fostul internațional Cornel Dinu a declarat că fostul căpitan al Universității Craiova, Costică Ștefănescu, decedat marți, era un tip retras de zgomotul pe care îl făcea fotbalul, informează www.prosport.ro.

„E greu de comentat. E un lucru dureros. Știu că era bolnav și este ciudat și mă pune pe gânduri că un om ca el, o persoană puternică, a ales o asemenea cale. Era un prieten extraordinar, o persoană onestă. Poate și el face parte din categoria celor pe care lumea i-a uitat, iar fără voia lui a fost forțat să se retragă din fenomen. Costică Ștefănescu era un tip retras de zgomotul pe care îl făcea fotbalul”, a spus Dinu.

Costică Ștefănescu a încetat din viață, marți seară, la vârsta de 62 de ani, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitală, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliție.

Potrivit surselor citate, la 112 a fost primit, la ora 18.20, un apel prin care s-a semnalat că fosta glorie a Universității Craiova și a echipei naționale s-a aruncat de la etaj.

Costică Ștefănescu suferea de o boală incurabilă.