Directorul executiv al FC Petrolul: Suntem în discuții pentru vânzarea clubului

Publicat: 31 03. 2015, 17:51
Actualizat: 06 08. 2015, 17:06

„Suntem în diferite stagii de negociere pentru tranzacția de preluare a clubului, dar asta nu depinde de calificarea în finala Cupei României. Cei cu care suntem în discuții gândesc pe teremen lung. De asemenea, o să începem negocierile cu jucătorii care încheie contractele la vară”, a spus Crângu.

Alexandru Crângu a participat, marți, la prezentarea noului sponsor principal al echipei, producătorul de băuturi alcoolice, Alexandrion.

„Dacă în iarnă doi importanți parteneri au renunțat la contractele cu clubul nostru, astăzi, Alexandrion Group a ales să extindem colaborarea, devenind nu doar un partener, ci și un prieten al Petrolului. Contractul care expira în vară, a fost upgradat, iar, de acum, echipa va juca cu numele și sigla firmei pe piept. Sperăm să ieșim mai repede din insolvență decât este perioada prevăzută de lege”, a completat Crângu.

Nawaf Salameh, directorul executiv al distileriilor Alexandrion, a precizat că și-ar dori să devină investitor la Petrolul, el mai încercând acest lucru și la Universitatea Cluj. Alexandrion mai sponsorizează echipa de handbal masculin a CSA Steaua.