Dragomir despre Mutu: Îți trebuie curaj să dai scăriță când sunt ăia cu mitralierele pe acoperiș

Publicat: 27 11. 2012, 14:51
Actualizat: 10 02. 2019, 22:53

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a afirmat că Adrian Mutu a dat dovadă de curaj executând penaltiul din partida cu Nancy printr-o „scăriță”, având în vedere că în urmă cu doar două săptămâni un conducător al clubului său, Ajaccio, a fost asasinat pe stradă.

„Ăsta (n.r. – Adrian Mutu) așa a fost mereu, a fost operat de mic de tupeu. Să faci așa ceva în Franța, când știi că sunt ăia cu mitralierele pe acoperiș, îți trebuie curaj. E tare, ce să mai vorbim. Eu nu aveam curajul ăsta. Eu dădeam tare la poartă, ce se alegea, se alegea. Dar e adevărat că scărița e frumoasă, comentează acum toată lumea. Mutu a făcut mereu propagandă României, chiar și nasoală, dar a făcut”, a spus Dragomir.

Atacantul Adrian Mutu a înscris un gol din penalti în meciul terminat la egalitate de echipa Ajaccio, sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, cu formația Nancy, în etapa a XIV-a a campionatului Franței. Nancy a deschis scorul prin Bakar, în minutul 8. Adrian Mutu a egalat în minutul 75, dintr-un penalti acordat pentru un henț în careu.

Jacques Nacer, membru al Consiliului de Administrație al clubului Ajaccio, gruparea la care evoluează și Adrian Mutu, a fost ucis cu focuri de armă, la 14 noiembrie, de o pesoană neidentificată, în timp ce se afla în fața magazinului său de îmbrăcăminte din localitatea corsicană.

Nacer a fost cea de-a 17-a persoană ucisă în Corsica de la începutul anului, după ce în 2011 s-au înregistrat 21 de omoruri, în cadrul reglărilor de conturi între organizațiile criminale din insulă.

Corsica este zona europeană cu cea mai mare rată a criminalității, ținând cont de cei 310.000 de locuitori ai săi.