Dumitru Dragomir și Mircea Sandu, audiați la Tribunal

Publicat: 29 04. 2016, 15:57

Dumitru Dragomir a declarat că a fost schimbat din funcție la cererea lui Traian Băsescu și a lui Victor Ponta și a spus că Adrian Mititelu, finanțatorul clubului de fotbal craiovean, „este diabolic”.

„Am fost vicepreședinte al FRF vreo 20 de ani. Nici eu nu știu exact. În 2013 m-au dat afară”, a spus Dragomir.

Întrebat de judecător de ce nu i-a dat în judecată pe cei care l-au dat afară, Dragomir a replicat: „Pe cine? Pe Ponta și pe Băsescu? Doar nu-s tâmpit!”.

„N-am primit niciun ban de la Federație, aveam doar drept de vot. Juriștii mi-au zis că dacă Adrian Mititelu nu-și retrage plângerea penală o să fim penalizați de UEFA. Jucătorii nu erau plătiți de Mititelu. Va spun ceva, eu am trăit printre escroci. Mai mare că asta nu am văzut în viața mea”, a declarat Dragomir în față instanței.

Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, a fost audiat, că martor, în același dosar. Acesta a precizat în fața judecătorului că nu știa nimic de situația financiară grea a Univesității Craiova.

„Personal, nu. Poate la juridic se știa, nu și de mine. Hotărârile Comitetului erau executorii la dată pronunțării în cadrul comitetului executiv și a fost ceva inedit pentru noi deoarece s-a întâmplat o singură dată, în 24 de ani, să fie exclusă o echipa din campionat”, a spus Mircea Sandu, conform televiziunilor de știri.