După Bellu și Bitang, până și asistenta medicală a plecat de la lotul de gimnastică. Care este reacția Ministerului Tineretului și Sportului

Publicat: 03 12. 2013, 12:24
Actualizat: 04 09. 2019, 18:49

Antrenorii lotului național de gimnastică feminină al României, Octavian Bellu și Mariana Bitang, au plecat din cantonamentul de la Izvorani și au anunțat că nu vor reveni până când nu vor fi îndeplinite o serie de cerințe fără de care nu se poate face performanță.

Cu toate acestea, reprezentanții Ministerului Tineretului și Sportului par să nu aibă nicio reacție și nu fac nimic pentru a-i convinge pe cei doi antrenori legendari să se întoarcă, scrie presa tabloidă.

În aceste condiții, lotul mai este coordonat acum doar de doi antrenori secunzi, după ce inclusiv asistenta medicală și-a dat demisia.

În ceea ce privește gimnastele, Larisa Iordache se reface în București, iar Diana Bulimar a fost operată de curând și încă mai are dureri.

Bellu și Bitang sunt deocamdată rezervați în declarații, însă antrenoarea a sugerat că ea și partenerul său nu vor reveni la lot până nu se va clarifica situația.