Ei au triumfat la Circuitul Național FRT!

Publicat: 31 08. 2023, 14:12
Actualizat: 31 08. 2023, 14:20

Ana Maria Cîmpan a câștigat cea de-a 17 ediție a Circuitului Național F.R.T. – Trofeul Dr. Oetker după ce s-a impus în finală în fața Nataliei Dicu, scor 2 – 6, 6 – 2, 6 – 1.

Matei Tudor s-a impus în ultimul act al turneului după ce l-a învinspe Viktor Dobrescu, cu scorul de 7 – 5, 6 – 2.

La dublu, trofeul a fost câștigat de perechea Victor Dobrescu – David Goldis, iar la feminin cuplul Natalia Dicu – Natalia Dragomir a trecut în finală de dublul Sofia Stoica – Katerina Petre, scor 7 – 5, 6 – 1.

Ei au triumfat la Circuitul Național FRT

„Cea de-a XVII-a ediție a Circuitului Național F.R.T. – Trofeul Dr. Oetker a fost un succes. Sportivii au dat dovadă de multă concentrare și de rezistență, mai ales în zilele caniculare”, a declarat directorul turneului, Gheorghe Borțan.

Peste 100 de sportivi au fost înscriși la cea de-a XVII-a ediție a Circuitului Național F.R.T., desfășurat la Tenis Club Curtea de Argeș. La competiție au participat sportivi de 12 ani ce s-au duelat la simplu și dublu, băieți și fete. Arbitrul delegat a fost Iordache Giban.

Ce face cea mai bine clasată româncă din WTA

Altfel, cea mai bine clasată româncă, Sorana Cîrstea, locul 30 WTA, e în turul trei la US Open 2023. Sorana Cîrstea a învins-o pe Anna Kalinskaya cu 6-3, 6-4, în turul doi la US Open. Acum ea se va duela cu Elena Rybakina sau Ajla Tomljanovic. „Nu mă uitasem mai departe de Kalinskaya, nu știam! Ca să pot depăși turul doi trebuie să trec de Kalinskaya, deci toată atenția este pe meci. În general, lumea vorbește de tururile din față, dar cred că trebuie să te concentrezi pe un singur meci, pentru că daca nu bați jucătoarea pe care o ai în față, nu treci mai departe” spunea Sorana. Cîrstea a mai ajuns până acum de trei ori în carieră în turul trei la US Open, în edițiile din 2009, 2019 și 2020.