Farul și-a adus aminte că e CAMPIOANĂ și-l bucură pe Gică Hagi! Victorie clară cu Universitatea Craiova

Publicat: 28 08. 2023, 08:19

Farul Constanţa a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-0 (2-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 7-a a Superligii de fotbal.

Ambele goluri au fost marcate de Louis Munteanu (17, 35), al doilea din lovitură liberă.

Farul Constanța a urcat pe locul 8 în clasamentul din Superliga, cu nouă puncte. De cealaltă parte, Universitatea Craiova rămâne pe locul secund, cu 14 puncte. A fost primul eșec pentru olteni în acest sezon, după patru victorii și două remize obținute până acum.

Farul și-a adus aminte că e CAMPIOANĂ! Victorie clară cu Universitatea Craiova

„În seara le-am adus aminte tuturor că suntem campioni! Atu-ul Farului ăsta a fost şi anul trecut, ambele faze făcute foarte bine. Despre Louis ce să spun… Sincer să fiu, nu înţeleg cum Fiorentina nu-i dă spaţiu unui jucător care vede golul şi când doarme noaptea.

La noi a făcut un sezon fantastic, se vede că are calitate, cred că e cel mai bun nouă din România. Dacă cineva din România are bani, ar trebui să-l cumpere.

Dacă-mi daţi bani şi acţionari, o să-l cumpăr şi eu. Transferul lui Ianis la Alaves e o decizie a lor, ştiam de ea. El şi-a dorit să ajungă în Spania, e un campionat foarte bun, o să-l ajute să progreseze

E un copil care vrea să înveţe, e un profesionist, sper să-i ajute, să arate ce ştie. E un număr 10 foarte bun. Spania e un campionat foarte greu, dar se pune accentul pe tehnică. Ianis e acolo, zic că o să fie după un an de două ori mai bun”, a declarat Gheorghe Hagi.

„Trebuie să fim sinceri, Farul a fost multe peste noi. Din nou greșeli copilărești pe care le facem pe faza de apărare. O să analizăm și cu siguranță echipa va arăta altfel la următorul meci. Nu se uită, această înfrângere rămâne, e dureroasă. Și cum am pierdut este dureros. Avem jucători cu experiență, ar trebui să avem altă atitudine și să facem alt joc. Sută la sută sunt optimist și vom schimba aceste lucruri”, a spus Laurențiu Reghecampf la finalul meciului Farul – Universitatea Craiova 2-0.