FCSB nu găsește victoria în Superligă după trei etape disptate! Nicolae Dică: „Trebuie să reglăm greşelile”

Publicat: 01 08. 2022, 07:45

FCSB a remizat pe teren propriu cu FC U 1948 Craiova, 1-1 (0-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a treia a Superligii de fotbal.

Bucureștenii au deschis scorul pe Arena Naţională, printr-un jucător abia intrat pe teren, Joonas Tamm, care a înscris cu un şut din careu, în minutul 47.

Zece minute mai târziu, Dawa l-a călcat pe Andre Duarte în careu, iar arbitrul Adrian Cojocaru a acordat penalti după consultarea VAR. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Compagno.

Nicolae Dică, tehnicianul gazdelor, s-a declarat mulţumit duminică seară de prestaţia echipei doar pentru ce s-a întâmplat în partea secundă.

”A fost o primă repriză nu foarte bună, în care am avut unele probleme pe contraatacurile lor. În a doua repriză am avut posesie, ne-am creat ocazii, am pus presiune. Aş vrea ca echipa să arate mereu aşa cum a arătat în a doua repriză.

Am schimbat un fundaş la pauză pentru că am avut acele probleme pe zona centrală. Dawa şi Tamm formează un cuplu bun în acest moment, iar Bouhenna nu prea a jucat la CFR Cluj. Trebuie să fim încrezători, să rămânem cu lucrurile bune făcute.

Trebuie să reglăm greşelile de pe faza defensivă”, a afirmat Nicolae Dică.

Cum au arătat cele două echipe?

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Dawa, Bouhenna (Tamm 46’), Radunovic – Ad. Şut, Oaidă – Cordea, Olaru (Mamut 88’), Fl. Coman – I. Stoica (Oct. Popescu 68’). Antrenor: Nicolae Dică

FCU Craiova: R. Popa – Negru, Duarte, Paramatti, Huyghebaert – Achim (Marquet 74’), Asamoah – Baeten (Chiţu 74’), Bauza (R. Grigore 90’), Van Durmen (Enache 82’) – Compagno. Antrenor: Marius Croitoru

FCSB a rămas fără victorie după trei etape din Superligă, iar miercuri va juca în deplasare în turul 3 preliminar al Conference League cu Dunajska Streda.

Rapid a câştigat duminică seara, scor 1-0, meciul de la Craiova, cu Universitatea, contând pentru etapa a treia a Superligii. Giuleştenii au şase puncte în primele trei etape din actualul sezon.

Foto: Facebook / FCSB