FCSB, pas GREȘIT în derby-ul cu Rapid! Giuleștenii vin la două puncte de lider

Publicat: 06 11. 2023, 06:05

Rapid a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-1, pe FCSB, în etapa a 15-a din Superligă, într-un meci la care au asistat 40.563 de spectatori.

Rapid a marcat de două ori în finalul primei părți, prin francezul Jayson Papeau (39), cu un şut după o acțiune personală, şi prin Paul Iacob (45+2), cu o reluare din voleu, la un corner.

FCSB a înscris prin camerunezul Joyskim Dawa (66), după un corner executat de Risto Radunovic.

FCSB, pas GREȘIT în derby-ul cu Rapid! Giuleștenii vin la două puncte de lider

„Cred că astăzi am pierdut meciul pe greșelile noastre. Am controlat jocul la început, noi am avut ocaziile și am fost mai periculoși când am avut mingea. Ei au marcat după două greșeli banale.

Îmi pare rău pentru jucătorii noștri, au dat totul, dar din cauza unor greșeli prostești am primit golurile. Sunt furios din cauza asta. Cred că scorul nu reflectă ce au arătat cele două echipe pe teren”, a declarat antrenorul Stelei la Charalambous la emisiunea „Fotbal Show”, pe PrimaSport. .

Ce spune Cristiano Bergodi

„A fost un meci în care s-a luptat, s-a jucat. Nu e ușor. Am luptat toți. Și cu banca de rezerve. Cine a intrat, a intrat bine. Nu e ușor să câștigăm aici. Probabil nici nu aveam în gând să câștigăm, dar am meritat această victorie. Am dat două goluri din acțiuni individuale frumoase.

E important, pentru că băieții capătă încredere. Câștigi în deplasare. Urmează un meci foarte greu la Sfântu Gheorghe. Speram că vom face bine (n.r. cu FCSB) să nu mai aud persoane care zic că nu jucăm bine în deplasare.

Victoria este meritul băieților, nu al antrenorilor. Nu treceam printr-o perioadă așa bună, dar băieții s-au dăruit și e o victorie foarte mare asta acasă la FCSB.

Eu am aflat din presă de bani. Nu știu dacă va da bani domnul Șucu pentru această victorie. Banii sunt ultimul lucru. Trebuie să ne bucurăm că am învins echipa de pe primul loc”, a declarat Cristiano Bergodi după meci.

FCSB este lider, cu 31 de puncte, iar Rapid ocupă poziţia a treia, cu 39 puncte.

Cum au arătat cele două distribuții?

  • FCSB: Târnovanu – Al. Pantea (V. Creţu 56), Ngezana, Dawa, Radunovic – Ov. Popescu (Oct. Popescu 46), Ad. Şut, Olaru – Al. Băluţă (Miculescu 84), Compagno (D. Rotariu 46), Fl. Coman. Antrenor: Elias Charalambous
  • RAPID: H. Moldovan – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Oaidă (I. Cristea 90), Al. Albu, Papeau (Onea 80) – Funsho Bamgboye, Borja Valle, Al. Ioniţă II (Kait 75). Antrenor: Cristiano Bergodi