Fosta soție îl critică pe Adrian Mutu: „De asta nu îl convoacă Victor Pițurcă. Acesta este omul Adrian Mutu”

Publicat: 09 12. 2013, 19:35
Actualizat: 13 08. 2014, 08:46

Fosta soție a lui Adrian Mutu, Alexandra Dinu, este de partea selecționerului Victor Pițurcă în conflictul acestuia cu jucătorul lui Ajaccio.

„Faptul că domnul Pițurcă nu îl cheamă pe Adi la națională nu înseamnă că el este o victimă. Lui îi place să se autovictimizeze. Adi nu a plecat de nicăieri cu o strângere de mână sau lăsând loc de bună ziua. Să spună: ‘Mulțumesc pentru ce ați făcut pentru mine”. Niciodată nu s-a întâmplat asta. El a dat dovadă de neseriozitate, dar nu spun eu ceva nou, aceasta este omul Adrian Mutu”, a declarat fosta soție a „Briliantului”.

Alexandra Dinu susține că Pițurcă nu îl convoacă pe Adrian Mutu la echipa națională pentru că este neserios. „De ce nu îl convoacă Pițură? Pentru că este el al dracului? Părerea mea este că totul este legat de comportamentul lui Adi. Mutu pleacă din cantonament când are el chef. Normal că un antrenor, oricare ar fi el, nu agreează așa ceva. Nu știu ce antrenor își dorește în echipă un fotbalist care nu este un exemplu pozitiv pentru ceilalți”, a mai spus Alexandra Dinu.