Foto umilitoare pentru Steaua, la meciul cu City. Cum a apărut mesajul „Doar Dinamo București” pe toată tribuna. Becali, păcălit de PCH

Publicat: 17 08. 2016, 00:16

Debutul partidei a fost însoțit de o coregrafie afișată de fanii de la tribuna a doua, cu mesajul „Doar Dinamo București!”, în culorile marilor rivali ai vicecampioanei. Mesajul a fost privit cu rumoare de celialți suporteri prezenți pe stadion și mulți au încercat să-și explice fără succes de ce ar fi realizat steliștii o coregrafie cu numele și în culorile rivalilor din București, scrie Pro Sport

A fost, de fapt, o lovitură în plin dată de suporterii lui Dinamo formației roș-albastre, părăsită de nucleul dur al galeriei în urma conflictelor din ultimii ani.

Becali s-a lăsat păcălit și a „contribuit” financiar la realizarea coregrafiei.

Din informațiile ProSport, coregrafia a fost realizată de fapt de ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan și PLĂTITĂ chiar de Gigi Becali. Surse din galeria lui Dinamo susțin că patronul Stelei a fost păcălit de câțiva fani ai roș-albilor, care au susținut că sunt suporteri ai Stelei din Germania și intenționează să realizeze o coregrafie 3D, prezentând imagini cu alte coregrafii realizate de galeriile formaților din Bundesliga. Inițial, patronul Stelei a fost reticient, după care s-a oferit să plătească pentru realizarea „spectacolului”.

Vestele colorate au fost plasate pe scaunele de la tribuna a doua de ultrașii din PCH în seara zilei de luni. Aceștia au intrat pur și simplu pe stadion, fiind lăsați de forțele de ordine, obișnuite cu astfel de practici.