FOTO| Zeci de oameni s-au adunat în fața casei lui Gigi Becali. Ce i-au cerut patronului de la FCSB

Publicat: 05 03. 2022, 11:18
Actualizat: 05 03. 2022, 11:19

Zeci de persoane s-au strâns, sâmbătă dimineață, în fața casei lui Gigi Becali. Oamenii îl aşteaptă pe patronul de la FCSB în fața palatului situat pe Aleea Alexandru din Capitală, în speranța că vor primi un ajutor financiar.

La primele ore ale dimineții erau deja peste o sută de persoane nevoiașe, în așteptarea lui Becali, cunoscut și pentru actele sale caritabile.

Unde vrea Gigi Becali să construiască un oraș monahal

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, are în plan o investiție după modelul Muntelui Athos, iar femeile au accesul interzis.

Finanțatorul vicecampioanei României a cumpărat 30 de hectare în satul Comanca, unde are în plan să construiască un complex precum la Muntele Athos. În trecut, Gigi Becali a anunțat că are de gând să se călugărească după ce se vor căsători toate fiicele lui.

Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani”, declara Gigi Becali pentru ProSport.

Foto: Sursă foto: Alexandra Pandrea/Gândul

Citește și Gigi Becali: „Am început să mă gândesc la moarte în fiecare zi”