Gigi Becali, furios pe cel mai bun jucător al lui: Îmi strică planul

Publicat: 17 04. 2018, 18:54

 „Ovidiu Popescu era cuminte, niciodată în viața lui nu făcea așa ceva! A început și el să se certe cu arbitrii. Eu vreau să-i educ pe cei tineri, pe Popescu, pe Nedelcu, pe Man, pe Coman…Asta i-am spus lui Budescu. Dacă te lași pe tine să-ți faci de cap, să vociferezi la arbitrii… atunci eu nu pot face ce vreau să fac.
 
 Nu pot să te las pe tine să-mi strici proiectul de peste doi, trei ani. Ți-am dat 30.000 de euro, ai fost decisiv, dar, te rog frumos, nu poți să-ți bați joc!”, a spus Becali la Pro X.
 
 Constantin Budescu a fost schimbat la pauză în ultimele două meciuri ale celor de la FCSB, ceea ce a provocat reacții nervoase din partea acestuia.
 ADVERTISING
 
 La prima schimbare el l-a criticat public pe antrenorul Nicolae Dică și a anunțat că îi va cere explicații, iar la a doua a refuzat să meargă pe bancă tehnică în debutul reprizei secunde, atacantul calmându-se numai după ce un oficial i-a spus care a fost rațiunea schimbării.
 
 Potrivit lui Becali, Budescu este cel mai bine plătit de la FCSB și din Liga 1, cu un salariu de 30 de mii de euro pe lună.