Gigi Becali și-a distrus jucătorii după eșecul FCSB în derby-ul cu Rapid! Dorin Rotariu și Octavian Popescu, printre dezamăgiri

Publicat: 06 11. 2023, 13:48
Actualizat: 06 11. 2023, 13:49

Rapid a învins FCSB, 2-1, într-un meci din etapa a 15-a a Superligii, iar Gigi Becali a anunțat că va renunța la mai mulți jucători. Dorin Rotariu e și el pe lista plecărilor, deși a fost adus ca o vedetă. Octavian Popescu și Compagno au fost și ei criticați de patronul echipei roș-albastre.

FCSB are o singură victorie în ultimele cinci etape, iar Rapid e neînvinsă de zece etape.

Golurile în derby-ul FCSB – Rapid, 1-2, de pe Arena Națională au fost marcate de Joyskim Dawa (66), respectiv Jayson Papeau (39) și Paul Iacob (45+2).

Gigi Becali și-a distrus jucătorii după eșecul FCSB în derby-ul cu Rapid! Dorin Rotariu și Octavian Popescu, printre dezamăgiri

Octavian Popescu a fost rezervă în FCSB – Rapid, 1-2, dar a intrat în minutul 46 în locul lui Ovidiu Popescu. Nu a avut nicio fază notabilă și a luat cartonaș galben în minutul 90+6. Va lipsi în meciul cu FC U Craiova, de duminică, 12 noiembrie, de la ora 21.00.

„(n.r. – de ce l-ați băgat pe Compagno?) Am zis că dintre Rotariu și Compagno, mai bun e Compagno. Și așa e. E mai bun Compagno. Oricum, amândoi sunt zero. Mai greșesesc și eu. L-am luat pe Rotariu, am crezut că fac ceva, asta e, am dat-o în bară, am dat chix.

Am crezut în el, mi-a plăcut foarte mult de el, dar degeaba. Asta e cu Rotariu. Îi dau opt luni 160.000 de euro și la revedere. Pentru mine cauza Rotariu e pierdută. Să nu faci nimic o repriză întreagă? Las-o încolo de treabă. Băi, dar nimic?”, a declarat Gigi Becali, luni.

„A început să aibă şi harfe de șmecherie”

„Aseară a fost prima oară. Îmi spune zicea şi Giovanni: «Băi, Gigi, tu mai crezi?». Eu mai cred, că e copil şi zic că mai cred. Dar aseară a fost primul sentiment în care am zis că nu se mai face (n.r. fotbalist). Pentru că a fost prea slab. Adică a avut o minge şi a driblat înspre tuşă, dar era singur. Şi a dat pas la adversar, a centrat la adversar. Dă pe sus, cum să dai pasă la adversar? Şi multe multe mingi pe care le-a pierdut.

Am greşit cu el. Am zis că trebuie să revenim de la 0-2, avem nevoie de driblangii ca să spargă. Şi i-a spus Meme: «Băi, Tavi, vezi să nu iei galben că nu avem U21 în următorul meci».

Acum nu mai avem nici pe Pantea. Zici că a luat intenţionat galben, că l-a călcat pe ăla. A început să aibă şi harfe de șmecherie, să îl calc pe ăla pe picior. Mi-a zis Meme: «Dacă îl băgăm pe ăsta şi ia galben…».

I-am spus să îl bage şi să îi spună să nu ia galben. Ce e aia? «Du-te joacă fotbal, nu cumva să iei galben.» Atâta. Spune-i că nu avem U21, cu cine să jucăm cu Craiova. El parcă i-a spus să meargă să fie şmecher, să îl calce pe picior pe ăla. Sunt multe de neînţeles”, a mai spus acesta.