Interimarul Mihai Pintilii a dezvăluit cum a reușit FCSB să învingă Rapid în derby-ul Superligii: „Asta a făcut diferența!”

Publicat: 07 11. 2022, 11:15

Antrenorul interimar al FCSB, Mihai Pintilii, consideră că victoria cu FC Rapid, 3-1, de pe Arena Naţională, se datorează jucătorilor. Tehnicianul a dezvăluit și faptul că a avut emoții foarte mari pe banca echipei.

FCSB a învins pe Rapid, într-o partidă din cadrul etapei a 17-a a Superligii.

Pintilii va asigura interimatul până la pauza competiţională provocată de meciurile amicale ale echipei naţionale.

Interimarul Mihai Pintilii a dezvăluit cum a reușit FCSB să învingă Rapid în derby-ul Superligii: „Asta a făcut diferența!”

El va conduce FCSB și-n meciurile cu Oțelul Galați, din Cupa României, și FC U Craiova, din Superliga.

La derby, pe Arena Națională, au fost în tribune aproximativ 30.000 de spectatori.

„Eu vreau să mulţumesc jucătorilor, pentru că este victoria lor şi ei merită totul. Cred că atitudinea a făcut diferenţa în această seară, dorinţa noastră mai mare de a învinge. Cred că aveam mare nevoie de a învinge, ca de aer. Am avut emoţii pe bancă. Greu nu mi-a fost, dar emoţie foarte mare am avut, fiind derby. Nu ştiu de ce, dar parcă jucam eu, am avut emoţii foarte mari. Dar greu nu mi-a fost, pentru că îi cunoşteam pe jucători, eram de-al vestiarului. Ei au ştiut ce au de făcut, au avut atitudinea corectă şi aici s-a făcut diferenţa” a spus Pintilii.

Cu această victorie, băieţii vor căpăta încredere, va fi alta şi mentalitatea. După ce câştigi cu Rapidul, clar te gândeşti mai sus. Dacă ei sunt pe locul doi putem fi şi noi acolo dacă i-am bătut. Eu sper ca de acum încolo băieţii să o ţină tot aşa, mai ales că am ieşit din Europa şi nu mai există presiune, nu mai există nimic, trebuie să ne gândim doar la fotbal – Mihai Pintilii, antrenor interimar FCSB

FCSB a făcut instrucție cu Rapid pe Arena Națională.