Ionel Ganea, prima reacție după ce a fost scos cu forța din mașină, de polițiști: „A fost un abuz. Copilul a început să PLÂNGĂ, s-a speriat”

Publicat: 24 03. 2024, 09:17
Ionel Ganea, săltat de Poliție / Sursa foto: Prosport

Ionel Ganea a fost implicat într-un incident neplăcut înaintea meciului dintre România și Irlanda de Nord, scor 1-1. Fostul atacant a mers la Arena Națională împreună cu familia, dar a fost oprit de polițiști în incinta stadionului. Ganea n-ar fi vrut să oprească, motiv pentru care polițiștii au apelat la forță pentru a-l da jos din autoturism, iar mai apoi l-au dus la sediul Brigăzii Rutiere. S-a ales cu amendă și cu suspendarea permisului de conducere timp de 30 de zile.

Ionel Ganea a vorbit, în premieră, despre incidentul grav în care a fost implicat înaintea meciului dintre România și Irlanda de Nord.

Aflat în mașină alături de soție, un unchi și unul dintre copii, fostul internațional a fost oprit de forțele de ordine la intrarea în stadion, scos din autovehicul și condus la secția de Poliție, amendat și sancționat cu reținerea permisului de conducere pentru 30 de zile sub acuzația că nu a respectat semnalele polițiștilor de la rutieră.

În exclusivitate pentru ProSport „Ganezu” a vorbit despre incidentul în care a fost implicat și spune că o să-și caute dreptatea în justiție.

O să mă lupt pentru a demonstra abuzul la care am fost supus”