Jurnaliștii nu au avut acces la meciul FC Vaslui – Concordia Chiajna: „O seară bună!”

Publicat: 30 09. 2012, 08:56
Actualizat: 31 07. 2014, 14:42

Reprezentanții mass-media nu au avut accces, sâmbătă seară, la meciul FC Vaslui – Concordia Chiajna, din etapa a X-a a Ligii I, în baza legitimațiilor emise de către club, fără să li se ofere vreo explicație privind această interdicție, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Unul dintre angajații firmei de pază de la poarta de acces a presei a interzis tuturor ziariștilor accesul. Agentul de pază nu a dat niciun fel de explicații pentru interdicția impusă, urând ziariștilor o seară bună.

Clubul nu a anunțat dspre suspendarea acreditărilor pentru partida dintre FC Vaslui și Concordia, iar în plus, în momentul în care ziariștii au încercat să își cumpere bilete, casele de la stadion au fost închise.

Singurii reprezentanți mass-media care au avut acces pe stadion au fost cei de la Digi Sport, postul care transmite în direct meciul.

Interdicția de sâmbătă vine în contextul scandalului de după meciul de Cupă dintre FC Vaslui și FC Botoșani, scor 0-1, la finalul căruia finanțatorul Adrian Porumboiu a avut o discuție mai dură la mijlocul terenului cu fotbalistul Sabrin Sburlea.