Larisa Iordache, Marius Berbecar și Corina Constantin, gimnaștii anului 2013

Publicat: 12 12. 2013, 21:34
Actualizat: 29 09. 2018, 14:31

Federația Română de Gimnastică a anunțat, joi, topul celor mai buni sportivi în anul 2013, Larisa Iordache și Marius Berbecar fiind pe primul loc la gimnastică artistică, iar Corina Constantin la aerobică.

Cea mai bună gimnastă la secțiunea artistică a fost desemnată Larisa Iordache – medaliată cu bronz la sol la CM, campioană europeană la bârnă și vicecampioană europeană la individual compus, sărituri și sol, dar și clasată pe primul loc la Turneul Memorial „Arthur Gander”, la Elite Gym Massilia, în etapa de Cupă Mondială de la Glasgow și pe locul secund în etapa de Cupă Mondială de la Stuttgart.

Pe locul secund la gimnastică artistică a fost desemnată Diana Bulimar, vicecampioană europeană la bârnă și medaliată cu bronz la sol, urmată de Sandra Izbașa (locul 3), Andreea Munteanu (4), Laura Jurcă (5), Andreea Iridon (6), Silvia Zarzu (7), Alina Stănilă (8), Daniela Ciurușniuc (9) și Dana Ocolișan (10).

La gimnastică artistică masculină, prima poziție a revenit lui Marius Berbecar, urmat în ierarhie de Flavius Koczi, Andrei Muntean (locul 3), Cristian Bățagă (4), Vlad Cotuna (5), Andrei Ursache (6), Andrei Groza (7), Laurențiu Nistor (8), Ștefan Muțiu (9) și Robert Ciuculete (10).

La gimnastică aerobică, primul loc a revenit Corinei Constantin, pe locul secund s-a clasat Bianca Becze, urmată de Andreea Bogati (locul 3), Anca Surdu (4), Marius Petrușe (5), Diana Deac (6), Mircea Zamfir (7), Cristian Iordan (8), Marius Gavriloaie (9) și Dacian Barna (10).