Marea DILEMĂ a Stelei: ce se va întâmpla cu unul dintre cei mai buni jucători ai ei

Publicat: 16 10. 2014, 08:47

Arlauskis (26 de ani), unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei în acest sezon, a fost achiziționat în vară, semând un contract doar pe un an. Cum în iarnă intră în ultimele șase luni de contract, lituanianul poate negocia cu orice echipă, iar în vară poate pleca gratis de la Steaua.

Steaua vrea să îi prelungească contractul lui Arlauskis, însă forța financiară a echipelor din străinătate este mai mare , astfel că e greu de crezut că lituanianul va dori să rămână în Ghencea.

Ca să nu repete ”episodul Tătărușanu”, care a fost lăsat să plece liber în vară la Fiorentina, Steaua ar dori mai degrabă să îl vândă pe Arlauskis în iarnă, așa cum s-a întâmplat anul trecut cu Bourceanu, care a plecat la Trabzonspor pentru 1,3 milioane de dolari, cu șase luni înainte să îi expire contractul.

Singura problemă pentru Steaua este că nu are o alternativă de nivelul lui Arlauskis pentru postul de portar, iar lituanianul a salvat echipa în multe meciuri în acest sezon. ”Arlauskis e fantastic, cred că e cel mai în formă portar din Europa. Va fi greu să îl păstrăm dacă va continua să apere la fel. Dacă tot îl pierdem, poate ar fi mai bine să îl dăm la iarnă, să obținem și niște bani”, a declarat președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam.