• Publicat:
  • Actualizat:
Sport

Maria Șarapova a câștigat turneul de la Roma

Maria Șarapova a câștigat turneul de la Roma
Jucătoarea rusă de tenis Maria Șarapova, cap de serie numărul 2, a câștigat turneul WTA de la Roma, după ce a învins-o în finală pe chinezoaica Na Li, favorita numărul 8, scor 4-6, 6-4, 7-6 (7/5), duminică, la finalul unui meci întrerupt mai mult de două ore din cauza ploii, informează AFP.

 

Jucătoarea rusă de tenis Maria Șarapova, cap de serie numărul 2, a câștigat tutneul WTA de la Roma, după ce a învins-o în finală pe chinezoaica Na Li, favorita numărul 8, scor 4-6, 6-4, 7-6 (7/5), duminică, la finalul unui meci întrerupt mai mult de două ore din cauza ploii, informează AFP.

Șarapova și-a păstrat astfel titlul câștigat anul trecut la Foro Italico și a obținut al șaselea titlu în acest sezon.

Meciul a fost întrerupt la scorul de 6-6 și a fost reluat după două ore și zece minute.

Na Li va prelua locul 7 în clasamentul WTA de luni, în dauna franțuzoaicei Marion Bartoli.

La Roma, trofeele au fost oferite celor două finaliste de doi foști câștigători ai turneului, francezii Yannick Noah (1985) și Mary Pierce (1997).


Finala turneului de tenis WTA de la Roma a fost întreruptă din cauza ploii, duminică, în momentul în care rusoaica Maria Șarapova și chinezoaica Na Li erau la egalitate, scor 4-6, 6-4, 6-6, informează AFP.

De asemenea, finala ATP Masters 1000 de la Roma, între sârbul Novak Djokovici (cap de serie numărul 1) și spaniolul Rafael Nadal (numărul 2), programată la 14.00 GMT, a fost decalată.

Inchide