Marian Cozma va fi comemorat sâmbătă, la Veszprem, când ar fi împlinit 30 de ani

Publicat: 06 09. 2012, 12:32
Actualizat: 01 02. 2019, 10:50

Fostul component al echipei naționale a României și al campioanei Ungariei, MKB Veszprem, Marian Cozma, va fi comemorat sâmbătă în fața arenei din Veszprem, în ziua în care ar fi împlinit 30 de ani.

Fanii echipei ungare nu l-au uitat pe Marian Cozma, pe care îl comemorează de mai bine de trei ani, de ziua sa de naștere (8 septembrie), dar și în fatidica zi de 8 februarie, în care handbalistul a fost ucis, în fața unui local din Veszprem.

Sâmbătă va fi o zi mai specială, Marian Cozma ar fi împlinit 30 de ani, iar de această dată toți cei care l-au iubit vor lua parte la o ceremonie care se va desfășura sub semnul liniștii. În fața arenei din Veszprem, înaintea unui meci de campionat, participanții vor aprinde lumânări, în timp ce 30 de porumbei vor fi lansați de către fani. Va avea loc și o slujbă memorială la care vor participa jucătorii și oficialii de la MKB Veszprem, dar și reprezentanți ai autorităților locale.

Cei care nu pot participa sunt îndemnați de Fan-Clubul MKB să aprindă o lumânare în memoria fostului component al campioanei Ungariei, care și-a pierdut viața la nici 27 de ani.