Mesaj către „HATERII” Simonei Halep. „Nu îmi fac iluzii că înjurătorii cu orice preț ai Simonei de pe plaiul românesc se vor potoli”

Publicat: 23 04. 2015, 09:39

This browser does not support the video element.

„Se demonstrează că opțiunea Simonei de a se odihni, fizic și, mai ales, psihic, lipsind de la meciul de Fed Cup cu Canada, a fost corectă. Fără acest psihic refăcut, ar fi fost mâncată de Muguruza în două seturi scurte. Dar nu îmi fac iluzii că înjurătorii cu orice preț ai Simonei de pe plaiul românesc se vor potoli”, scrie CTP, în editorialul din gândul, în care explică jocul diferit al Simonei față de celelalte două partide pierdute în fața lui Garbine Muguruza.    

„Capul. Al Simonei, nu al Garbinei. Spanioloaica a jucat la fel: agresivitate continuă, „plătici” năprasnice la tușe, și cu dreapta, și cu reverul, un prim serviciu stil „dat cu piatra”, care dacă intră e amendă penală. În minutele când este „în zonă”, Muguruza umilește orice jucătoare din lume, inclusiv Serena Williams, pe care a mitraliat-o anul trecut la Roland Garros până la lacrimi. Singura șansă în fața ei este să….CITIȚI AICI EDITORIALUL LUI CTP – Simona și-a luat zgura de pe cap