Mesajul lui Valeriu Argăseală pentru Anghel Iordănescu. Câți jucători de la STEAUA ar putea ajunge la națională

Publicat: 07 02. 2016, 09:09

„N-am fost deloc deranjați de ce s-a întâmplat. De acum, Steaua va pune la dispoziție echipei naționale toți jucătorii pe care îi cere, de fiecare dată când are nevoie. Nu vor fi probleme, vrem ca naționala să își atingă obiectivele”, a declarat Valeriu Argăseală, la aeroport, conform DigiSport.

Steaua a avut șase jucători convocați pentru stagiul naționalei din Antalya, dar Niță, Papp, Toșca, Pintilii, Stanciu și Popa nu s-au prezentat la lot. Steaua și naționala României s-au întors în țară, sâmbătă noaptea, cu același avion.

În meciurile de pregătire, Steaua a înregistrat două victorii (2-0 cu Ujpest și 1-0 cu Sturm Graz), două rezultate de egalitate (2-2 cu Young Boys Berna și 2-2 cu Djurgardens) și două înfrângeri (0-3 cu Ludogoreț și 0-1 cu Trencin). Steaua va juca în deplasare, pe terenul Concordiei Chiajna, luni, 15 februarie, de la ora 20.30, în etapa a 24-a din Liga 1.

Selecționata divizionară, condusă de Anghel Iordănescu, a câștigat cele trei meciuri din cantonamentul organizat în Antalya: 5-1 cu Torpedo Kutaisi, 1-0 cu Zimbru Chișinău, 2-1 cu Beroe Stara Zagora.