Mircea Lucescu a făcut anunțul despre Dănuț Lupu: „Eu am vorbit cu doctorița, dar și cu soția lui”

Publicat: 13 11. 2020, 10:01
Dănuț Lupu și Mircea Lucescu, pe vremea când „Il Luce” antrena Rapidul / Foto: Prosport

Mircea Lucescu a declarat vineri dimineață că are vești mai bune despre starea lui Dănuț Lupu, internat în stare gravă după ce s-a infectat cu noul coronavirus!

„De două zile mă ocup de chestia asta. Cel care îl ajută foarte tare este George Copos, el a vorbit cu Streinu-Cercel pentru medicamentaţie. Eu am vorbit cu doctoriţa Iliescu, cea care se ocupă de el.

„Îi transmit o îmbrăţisare enormă. E un băiat foarte bun şi a fost un jucător de mare, mare talent”

Îi transmit o îmbrăţisare enormă. E un băiat foarte bun şi a fost un jucător de mare, mare talent. E mai bine, vorbesc cu soţia lui şi îmi spune cum se simte”, a spus Mircea Lucescu la Didi Sport.

Fostul fotbalist, în vârstă de 53 de ani, a fos tinternat și intubat zilele trecute intubat la Spitalul Colentina din Capitală.

Potrivit primelor informații, Lupu a avut grijă să nu se îmbolnăvească, însă duminică nu s-a simțit bine și a decis să cheme ambulanța!

În 2016 a suferit o pneumonie severă!

Fostul mare internațional român Dănuț Lupu a mai fost internat în spital în 2016,  la Matei Balș, după ce a suferit o dublă pneumonie acută și a acuzat o insuficiență respiratorie severă!

„Sunt bine, încă mai fac un tratament, sper să-l pot duce la capăt. Am ieșit din spital. A fost cam grav, am driblat-o și pe asta. M-am lăsat de fumat, oricum voiam să las țigările, acum am reușit. Nu pot face efort intens”, spunea atunci Lupu.

Dănuț Lupu s-a retras din activitate în 2001, după ce de-a lungul carierei a jucat pentru Dinamo București, Rapid București. Panathinaikos (Grecia), Korinthos (Grecia), OFI Creta (Grecia), Brescia (Italia) și Tzafririm Holon (Israel), câștigând cinci trofee. La echipa națională, Dănuț Lupu a strâns 14 prezențe, între 1989 și 1998 și a făcut parte din lotul României la Campionatul Mondial din 1990, disputat în Italia.