Mircea Lucescu despre condamnările din Dosarul Transferurilor: „Au fost judecați de două femei care habar nu au ce înseamnă fotbalul”

Publicat: 10 03. 2014, 18:12
Actualizat: 11 01. 2020, 02:33

Mircea Lucescu nu este de acord cu decizia luată de instanță în „Dosarul Transferurilor”. Potrivit lui, cei opt au fost judecați de două femei care habar nu au ce înseamnă fotbalul.

„Este o imagine total negativă în afară după aceste condamnări. Ce m-a surprins pe mine este că s-au luat niște decizii pe un cod penal actual, iar greșelile care s-au făcut foarte demult, atunci când se puteau face o mulțime de greșeli în România, pentru că nu întâmplător în acea perioadă au apărut foarte mulți oameni cu foarte mulți bani, în politică, în mediul social… Era o perioadă în care te ajuta puțin capitalismul românesc, la suprafață”, a spus Lucescu.

El a continuat spunând că cei opt au fost judecați de „două femei care habar nu au ce înseamnă fotbalul”. Potrivit lui, mai umani au fost procurorii care au cerut pedepse mai mici. „Nu mă simt deloc bine după aceste condamnări”, a conchis antrenorul.