Mutu vrea să revină în România. „Nu la Dinamo, e o surpriză”

Publicat: 20 11. 2013, 12:05
Actualizat: 07 02. 2019, 16:19

Atacantul formației AC Ajaccio, Adrian Mutu, a anunțat, marți seară, că intenționează să își rezilieze contractul cu gruparea corsicană și să revină în Liga I, dar nu la Dinamo, unde susține că nu este dorit suficient de mult de finanțatorul Ionuț Negoiță, ci la o echipă „surpriză”.

„Vreau să mă întorc în România pentru că vreau să mai joc până în 2018… Glumesc. Vreau să mai joc un an și jumătate. Nu vă spun la ce echipă, e o surpriză. Să rezolv problemele aici (n.r. – la Ajaccio) și după aia vedem. Dinamo nu o să fie, mai ales după ultimele discuții”, a declarat Mutu la Digi Sport.

El a explicat că varianta Dinamo a căzut deoarece revenirea la gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare a fost dorită mai mult de el și de fostul acționar Cristian Borcea decât de actualul proprietar al clubului, Ionuț Negoiță. „A fost ceva cu Dinamo, acum văd că nu mai e. După ultima discuție nu prea e. Și nu din cauza mea. Păi dacă domnul Negoiță nu poate să-mi spună nici cât? Îți dau doi lei, trei lei…. Eu nu am cerut niciodată bani, pentru că nu vin pentru bani. Am bani, vin pentru altceva. Vin să mă retrag acolo. Dar am vrut mai mult eu și Borcea decât Negoiță. Cam asta e concluzia”, a menționat atacantul.

Adrian Mutu a adăugat că revenirea sa în Liga I se poate realiza în pauza competițională din iarnă și numai în cazul în care reușește să rezilieze de comun acord contractul cu gruparea corsicană Ajaccio. „Vreau să vin în România în decembrie. Aici, la Ajaccio, mai am un an și jumătate contract și dacă reușesc să termin aici… Pentru că vreau să fie toată lumea mulțumită. Aici m-am simțit bine și am o relație bună cu președintele”, a spus Mutu.

Adrian Mutu, în vârstă de 34 de ani, evoluează la Ajaccio din vara anului 2012.