Nicolae Dică, aproape bucuros de calificare: Nu mă gândeam că voi ajunge în primăvara europeană

Publicat: 03 11. 2017, 01:14

„În general, sunt un tip rezervat, dar mă bucur că am reușit calificarea. Nu mă gândeam, la început, că voi reuși să mă calific în primăvara europeană, voiam doar să mă calific într-o grupă europeană. Ne-a lipsit al doilea gol ca să obținem această victorie, pentru că eu consider că cei de la Beer Sheva, în afară de gol, nu ne-au pus probleme. Nu am reușit să ne concretizăm ocaziile. Am văzut și eu faza cu hențul, dar nu vreau că comentez arbitrajul”, a afirmat Dică, la Telekom Sport.

Tehnicianul în vârstă de 37 de ani a explicat și schimbările făcute în echipă: „V-ați învățat că vă anunță echipa în ziua jocului (n.r. – George Becali). Nu am nicio problemă. Schimbări am făcut în echipă, pentru că jucăm din trei în trei zile, e greu, se acumulează”.

Denis Alibec a părăsit terenul în lacrimi, în momentul schimbării, lucru pe care Dică nu l-a observat în timpul meciului: „Am aflat după joc că a avut această reacție, îmi pare rău pentru el, pentru că nu trece printr-o perioadă bună. El trebuie să aibă încredere în el, să facă sacrificii și sper să ajute mai mult. Eu am văzut că l-au aplaudat suporterii”.

FCSB a remizat, joi, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa israeliană Hapoel Beer Sheva, în etapa a patra a grupei G din Liga Europa, și și-a asigurat calificarea în 16-imile de finală ale competiției.