O nouă tragedie după moartea lui Maradona! Un fost atacant român a fost răpus de coronavirus

Publicat: 27 11. 2020, 07:36
O nouă tragedie după moartea lui Maradona! Un fost atacant român a fost răpus de coronavirus / Foto: b1.ro

O nouă tragedie după moartea lui Diego Maradona! Emil Lupulescu, unul dintre cei mai importanți fotbaliști din istoria echipei Politehnica Iași, a murit, joi seară, după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Emil Lupulescu a murit la 74 de ani, informează b1.ro. Fostul sportiv fusese infectat cu COVID-19, iar starea lui s-a deteriorat din cauza altor boli de care suferea.

În urmă cu câteva zile, Emil Lupulescu a suferit o hemoragie internă și a fost internat în spital în stare gravă. În ciuda eforturilor depuse de personalul medical, fostul atacant a pierdut lupta cu boala.

”Clubul nostru deplânge trecerea în neființă a fostului mare fotbalist, antrenor și conducător al Politehnicii, Emil Lupulescu.

CSM Politehnica Iași transmite condoleanțe și își exprimă compasiunea față de familia îndoliată.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! ”, este mesajul postat pe site-ul său oficial.

Cine a fost Emil Lupulescu

Emil Lupulescu, născut la 15 mai 1946, în Pașcani, a făcut parte din echipa Politehnicii Iași între 1964-1972, fiind unul dintre cei mai buni marcatori ai campionatului în sezonul 1968-1969.

Mai mult, atacantul a format numeroase generații de fotbaliști juniori la Liceul cu Program Sportiv, a fost conducător și antrenor al Politehnicii Iași și a activat ca observator de jocuri în cadrul AJF Iași.

Lupulescu a jucat în perioada 1965-1974 la Poli, fiind pe locul 7 în topul marcatorilor din istoria grupării din Copou. Sportivul și-a făcut debutul la formația locală, în anul 1962. În Divizia A a jucat primul meci pe 15 mai 1965, un Poli Iași – FC Argeș. După ce a renunțat la cariera de jucător, a fost antrenor și conducător la Poli și profesor la Liceul cu Program Sportiv Iași.

În 2020, Politehnica Iași a mai pierdut alte două simboluri ale echipei de aur, Ionuț Popa și Mihai Romilă II.

Legenda fotbalului argentinian, Diego Maradona, a murit la vârsta de 60 de ani!

Vești cutremuratoare din Argentina! Diego Maradona si-a pierdut viata la 60 de ani! Maradona a murit la vârsta de 60 de ani, potrivit ziarului Clarín. Vedeta argentiniană nu a reușit să-și depășească probleme de sănătate și a murit după ce a leșinat acasă.

Fotbalistul argentinian a suferit un stop cardio-respirator la casa sa din Tigre, unde s-a stabilit, după operația la cap, potrivit ziarului Clarín.