Pavel Badea: Costică Ștefănescu a rămas mândru până în ultima clipă

Publicat: 20 08. 2013, 21:45
Actualizat: 12 04. 2019, 13:24
Mangerul CS Universitatea Craiova, fostul fotbalist Pavel Badea, s-a declarat onorat că, la începutul carierei sale, a avut ocazia să joace alături de Costică Ștefănescu, precizând că fostul căpitan al "Craiovei Maxima" și al echipei naționale a rămas "mândru" până în ultima clipă.

Mangerul CS Universitatea Craiova, fostul fotbalist Pavel Badea, s-a declarat onorat că, la începutul carierei sale, a avut ocazia să joace alături de Costică Ștefănescu, precizând că fostul căpitan al „Craiovei Maxima” și al echipei naționale a rămas „mândru” până în ultima clipă.

„Este un moment trist pentru toți cei care l-au cunoscut pe marele jucător Costică Ștefănescu. Nu ne așteptam ca un membru al Craiovei Maxima să treacă așa de repede în neființă. Este adevărat că vine după o durere pe care o suportă de ceva timp și probabil această durere l-a determinat să facă acest gest disperat. Am vorbit ultima oară cu dumnealui acum două săptămâni și l-am întrebat cum se simte. Mi-a zis că se simte destul de rău și atunci l-am întrebat dacă are nevoie de ajutorul nostru, dacă putem să-l ajutăm cu ceva. Nea Costică a fost întotdeauna un om mândru și mi-a răspuns că nu are nevoie de nimic și că, în momentele acelea, singurul care putea să-l ajute era Dumnezeu. Am rămas mișcat. Îl știam mândru și mândru a rămas până în ultima clipă. Am avut onoarea să joc în ultimii ani de carieră ai dânsului, primii ani de carieră ai mei. Am avut peste două campionate împreună. A fost o onoare și o plăcere pentru mine să joc alături de dumnealui”, a spus Badea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Costică Ștefănescu a încetat din viață, marți seară, la vârsta de 62 de ani, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Militar din Capitală, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliție.

Potrivit surselor citate, la 112 a fost primit, la ora 18.20, un apel prin care s-a semnalat că fosta glorie a Universității Craiova și a echipei naționale s-a aruncat de la etaj.

Costică Ștefănescu suferea de o boală incurabilă.