Pițurcă, acuzații la adresa managerului Stelei: „Cine este această persoană? Nu dorește ca jucătorii Stelei să vină la națională”

Publicat: 08 10. 2013, 08:53
Actualizat: 11 09. 2014, 23:32

Selecționerul Victor Pițurcă a anunțat că e gata să renunțe la orice jucător care nu mai dorește să vină la echipa națională.

„Nu am discutat cu jucătorii, nu am avut timp, dar o să am o discuție cu ei. Eu sunt convins că niciunul nu își dorește acest lucru, sunt doar vorbe în vânt. Dacă unul și-ar fi dorit, nu văd de ce nu și-ar fi trimis deja hârtie la națională. Nimeni nu e obligat să vină la națională, eu sunt gata să renunț la orice jucător care nu dorește să vină 100%. Dacă e unul care vrea doar 99% să joace, atunci eu renunț la acel jucător”, a explicat Victor Pițurcă.

Selecționerul îl acuză pe managerul Stelei, Mihai Stoica, de faptul că dorește ca jucătorii Stelei să nu mai vină la echipa națională. „Persoana aceea dorește ca jucătorii de la Steaua să nu vină la națională”, a spus Pițurcă, refuzând să pronunțe numele managerului Stelei. „Nu rostiți numele ăsta, nici nu știu cine este”, a mai spus selecționerul.

România joacă vineri în Andorra și marți acasă cu Estonia, în ultimele meciuri din preliminariile CM 2014.