Porumboiu: Am fost niște proști, Coman și N’Doye ne-au îngropat

Publicat: 09 08. 2012, 09:25
Actualizat: 01 02. 2019, 00:44

Finanțatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat miercuri seară, după înfrângerea, cu scorul de 1-4, din meciul cu Fenerbahce, că echipa sa a fost „îngropată” de portarul Dănuț Coman și de mijlocașul Ousmane N’Doye.

„Am fost niște proști. După ce am avut penalti practic ne-am prăbușit. Nu l-am înțeles pe N’Doye. S-a dus, s-a oprit, nu l-am înțeles. Sunt supărat pe jucătorii cu experiență, Dani Coman a fost penibil în seara asta, m-a dezamăgit cel mai mult. Nu e de vină el, de vină e N’Doye, dacă te bagi la 11 metri… S-a oprit, s-a dus, s-a câcâit… Coman și N’Doye practic ne-au îngropat amândoi, la experiența lor ai pretenții. Trebuia să îl lase pe Sânmărtean, s-a băgat el (n.r. – N’Doye)… Eram în altă situație. La asemenea meciuri dai gol, de-aia era bun Wesley, că dădea gol din penalti și ne calificam. O să-l întreb pe Șumudică care era primul să bată. Putea să bată Marius Niculae, putea Sânmărtean. E umilitor să vezi așa ceva. Nu-i de vină el, eu sunt de vină. Fundașii centrali mi-au plăcut Milanov a jucat bine, Sânmărtean, Marius Niculae… Ei (n.r.- Fenerbahce) au avut un portar foatre bun, la noi Coman a dormit, avea program de somn”, a spus Porumboiu la Digi Sport.

Formația FC Vaslui a fost învinsă, miercuri seară, la Piatra Neamț, cu scorul de 4-1 (1-1), de echipa turcă Fenebahce, în manșa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, și a ratat calificarea în play-off-ul competiției. Golurile învingătorior au fost marcate de Caner Erkin ’12, Kuyt ’71, ’76 și Sow ’90+2. Pentru FC Vaslui a înscris Marius Niculae, în minutul 15.

În tur, săptămâna trecută, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1.