Prima declarație a Alexandrei Dulgheru după victoria din meciul cu Alize Cornet

Publicat: 24 02. 2015, 23:58

„Am crampe, am jucat mult. Știu că Alize este o mare luptătoare, am încercat să mă bucur de acest meci, știam că trebuie să lupt mult. Am făcut câteva puncte formidabile”, a declarat Dulgheru.

După meciul cu Alize Cornet, Alexandra Dulgheru a mers în tribună, pentru a le mulțumi fanilor români care au susținut-o. „Am fost după meci și le-am mulțumit, suportul publicului te ajută mereu. Sper să mă susțină și mâine”, a spus Dulgheru.

Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 94 WTA, a învins-o, marți, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-1, pe sportiva franceză Alize Cornet, locul 24 WTA, și s-a calificat în turul doi al turneului de categorie Premier de la Doha, cu premii în valoare totală de 731.000 de dolari.

Dulgheru, venită din calificări, a avut nevoie de două ore și 30 de minute pentru a se impune în meciul cu Alize Cornet.

În turul doi, Dulgheru o va întâlni, miercuri, pe sportiva daneză Caroline Wozniacki, a treia favorită și locul cinci WTA.

Pentru prezența în turul doi, Dulgheru va primi un cec de 10.240 de dolari și 55 de puncte WTA.

La meci a fost prezent și fostul atacant stelist Claudiu Keșeru, care a semnat săptămâna trecută cu echipa Al Gharafa din Qatar.

La Doha ar fi trebuit să participe și Simona Halep, deținătoarea trofeului, dar ea a renunțat să-și apere titlul, după ce a câștigat, sâmbătă, turneul de la Dubai.