Răspunsul femeii de la FRF jignită de „Rege”: Nu sunt surprinsă de atitudinea lui Hagi – FOTO

Publicat: 04 04. 2014, 16:31
Actualizat: 03 09. 2019, 11:05

Gheorghe Hagi atacă dur în ultima perioadă noua conducere a Federației Române de Fotbal (FRF). Recent, „regele” a jignit-o pe Marketa Haindlova, femeia pe care Răzvan Burleanu, noul președinte al FRF, vrea să o facă responsabilă de relațiile internaționale și de politicile europene ale federației.

Haindlova nu a ezitat să îi răspundă lui Hagi, sugerând că prin declarațiile sale fostului căpitan al echipei naționale nu încearcă decât să regleze niște conturi personale.

FOTO: Facebook/Marketa Haindlova

„Eu sunt expert juridic și nu doresc să fiu implicată în reglări de conturi personale”, a explicat cehoaica pentru Gazeta Sporturilor. „Sincer, nu sunt surprinsă de atitudinea lui Hagi având în vedere că auzisem multe lucruri despre ce se întâmplă”, a mai adăugat el.

FOTO: Facebook/Marketa Haindlova

Cu câteva zile în urmă, Gheorghe Hagi a declarat pentru Dolce Sport că în ultima lună, de la schimbarea conducerii FRF, nu s-a observat nimic. „Într-o lună nu am văzut nimic. Un lucru a ieșit. O domnișoară care era în costum de baie, care ne-a dat termen de o lună dacă vine sau nu la Federație. Fraților, treziți-vă! (…)Mai rămâne ca un băiat să se îmbrace la fel și gata, ne-am dat dracu”, spunea Hagi.