Răzvan Zăvăleanu vine, MIERCURI, în studioul EXCLUSIV DINAMO

Publicat: 01 11. 2023, 10:00

Răzvan Zăvăleanu vine, MIERCURI, în studioul EXCLUSIV DINAMO. Reprezentantul administratorului judiciar SC Dinamo 1948 răspunde întrebărilor jurnalistului Cătălin Mureșanu

O nouă ediție cu greutate la EXCLUSIV DINAMO, miercuri, 1 noiembrie, cu începere de la ora 21.30, la ProSport.

Invitatul jurnalistului Cătălin Mureșanu este Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul RTZ & Partners SPRL, administratorul judiciar SC Dinamo 1948 SA. Timp de o oră, una dintre cele mai importante voci de la Dinamo începând cu vara 2021, atunci când societatea care administrează clubul din Superliga a intrat în a doua insolvență din istorie, Răzvan Zăvăleanu răspunde întrebărilor realizatorului și fanilor dinamoviști.

Ce urmează după aprobarea „Planului de reorganziare modificat”, care este stadiul contestațiilor, cum stă Dinamo cu balanța financiară, care sunt posibilitățile „câinilor” când vine vorba de legitimări și transferuri de jucători?

Acestea și alte întrebări cernute din fluxul chatului vor fi rulate în fața invitatului special de MIERCURI.

Emisiunea EXCLUSIV DINAMO poate fi urmărită, LIVE, pe www.prosport.ro, canalul de YouTube ProSport sau pagina de Facebook ProSport. EXCLUSIV DINAMO este un produs media interactiv, în care fanii „câinilor” pot adresa întrebări atât invitaților cât și moderatorului, în timp ce părerile și sugestiile urmăritorilor vor fi rulate și analizate pe tot parcursul emisiunii.