Reacția președintelui Federației Române de Handbal, după mesajul obscen afișat de soția lui Alin Șania: „Eu l-am dat jos!”

Publicat: 23 03. 2023, 21:15
Sursă Foto - Facebook

Scandalul care a pornit de mesajul inadmisibil afișat de Mona Șania l-a enervat la culme pe Constantin Din. Președintele Federației a fost cel care a dat jos mesajul soției fostului handbalist Alin Șania.

„Eu dau m**e, nu dau explicații”, a fost mesajul soției lui Alin Șania.

Sursă Foto – Prosport

Constantin Din a vorbit  despre scandalul iscat în birourile Federației Române de Handbal și a subliniat că el a fost cel care a dat jos mesajul obscen afișat, probabil, de Mona Șania.

„Chiar eu am fost cel care a dat jos acel mesaj, imediat cum l-am văzut. Ce pot să vă spun este că am declanșat imediat o anchetă internă și rămâne de văzut ce se va întâmpla (n.n. cu Mona Șania)”, a spus Constantin Din, în exclusivitate pentru ProSport.

„Am văzut și eu ce amploare a luat acest caz. Vreau să sublinez faptul că ar trebui să scoateți în evidență și lucrurile pozitive care se întâmplă în handbal, în sport”, a continuat președintele FRH.

Angajată ca secretară în Federația Română de Handbal, Mona Șania a reacționat virulent, după ce i-au fost cerute explicații referitoare la anumite acte din partea celor de la contabilitate.

Inspirația Monei Șania, o melodie a trupei Paraziții

„Eu dau m***e, nu dau explicații”, a fost mesajul afișat pe perete, în interiorul FRH.

Mesajul afișat de aceasta reprezintă un vers din melodia „Lacrimi de ceară”, a trupei Paraziții.

Probabil că unul dintre ceilalți angajați ai Federației Române de Handbal a completat hârtia și a scris, sub mesajul soției fostului jucător de handbal.

„Dar de luat?”, a completat cineva hârtia.

Mona Șania nu a hotărât nici în acest moment să dea jos hârtia, preferând să îi răspundă curiosului, tot în scris: „Doar de la soț!”.

Acesta reprezintă al doilea mare scandal din handbalul românesc, în ultima perioadă.

Cristina Neagu a fost înjurată de galeria Rapidului la meciul cu CSM București, eveniment care a iscat un adevărat scandal.

Cea mai valoroasă handbalistă a României a intrat în gura fanilor giuleșteni și a spus, la finalul întâlnirii, că aceștia nu reprezintă nimic pentru ea.