Reghecampf se bucură de situația de la Dinamo: „Avem nevoie de asta”

Publicat: 23 09. 2013, 16:49
Actualizat: 30 07. 2014, 03:36

Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a declarat că se bucură de numirea lui Flavius Stoican în funcția de antrenor al echipei Dinamo.

„Mă bucur că din ce în ce mai mulți antrenori tineri primesc șanse. Avem nevoie de adversari puternici pentru a fi competiție și pentru a crește în valoare”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Stoican, fost antrenor la Dinamo II, a fost numit la prima echipă după ce conducerea i-a reziliat contractul lui Gigi Mulțescu, din cauza rezultatelor slabe.

În altă ordine de idei, Reghecampf a declarat că, în meciul de Cupă contra echipei de Liga a IV-a Avântul Bârsana, va alinia o formație experimentală. „În Cupa României vor juca foarte mulți dintre cei care nu au prins jocuri până acum. Urmează o perioadă grea, cu meciuri de Champions League, meciuri de campionat… Trebuie să fim atenți”, a declarat antrenorul Stelei.

Reghecampf e calm și în ceea ce privește jucătorii care se apropie de finalul contractului. „Sunt jucători cu care se discută prelungirea, nu trebuie să ne facem probleme, toate se vor rezolva”, a mai spus Reghecampf.