ROMÂNIA – GRECIA. Peste 600 de jandarmi vor asigura ordinea

Publicat: 07 09. 2015, 12:46

Accesul spectatorilor în stadion se va face, începând cu ora 19.45, doar pe bază de bilete sau invitații. În interiorul complexului va avea loc înaintea partidei o activitate de divertisment la care vor putea participa toți posesorii de bilete, accesul la acest spectacol urmând a fi permis începând cu ora 17.00.

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislația în vigoare interzice deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice. Este interzis accesul în stadion cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte care pot pune în pericol siguranța participanților la această competiție sportivă.

Afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență este de asemenea interzisă.

Echipa națională a României întâlnește, în această seară, de la ora 21.45, pe Arena Națională, reprezentativa Greciei, într-o partidă din cadrul grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2016.