Scandal în Liga a 2-a. Antrenorul acuză: „Au fost niște ordinari blatiști, nenorociți Au vândut meciuri în draci!”

Publicat: 09 12. 2017, 17:55

Pânzaru a declarat că cei doi mergeau în vestiare și se rugau de colegi să „trântească meciurile”. „Au fost niște ordinari blatiști, nenorociți Au vândut meciuri în draci!”, a spus Pânzaru, acuzându-l pe Roșu că nu a fost golgheterul, ci „vânzătorul echipei”. 

„Din păcate, am aflat târziu și jucătorii nu ne-au informat. (…) Trebuie să aducem caractere, nu blatiști ordinari”, a mai spus el, referindu-se la planurile de viitor. 

Și jucătorul-director sportiv Sorin Frunză e convins că Dacia Unirea își va reveni în partea a doua a sezonului și nu va retrograda. „Cu toate că unii dintre așa-zișii fani ne cântă prohodul, eu vă gantez că Dacia Unirea nu va retrograda. A fost un moment greu, dar acum trebuie să ne concentrăm să batem sâmbătă Miroslava și vom ierna în afara zonei retrogradării. Deja am vorbit cu o serie de fotbaliști care doresc să vină la Brăila. Echipa va arăta cu totul altfel în ianuarie”, a asigurat Frunză.

Dacia Unirea Brăila a pierdut sâmbătă cu 1-4 în fața Știința Miroslava și este pe loc retrogradabil în clasamentul Ligii a 2-a.