Sepsi – Aktobe, în Conference LEAGUE! Unde se vede meciul de diseară și ce a anunțat Liviu Ciobotariu

Publicat: 10 08. 2023, 16:00

Antrenorul celor de la Sepsi, Liviu Ciobotariu, a vorbit despre meciul cu FC Aktobe din turul trei preliminar al Conference League. Duelul e joi, de la ora 20:00.

Meciul Sepsi – Aktobe din Conference League se joacă la Sfântu Gheorghe, de la ora 20:00, și e în direct la Digi Sport 1 și Prima Sport 2.

Returul e joi, 17 august, de la ora 18:00, în Kazahstan, pe Stadionul Aktobe Ortalik din Aktobe.

Sepsi – Aktobe, în Conference League! Unde se vede meciul și ce a anunțat Liviu Ciobotariu

Sepsi, dacă se califică, se va duela în play-off-ul Conference League cu învingătoarea dintre FK Bodoe/Glimt (Norvegia) şi FC Piunik Erevan (Armenia) și ar urma să fie gazda primului meci.

„Este o nouă provocare pentru tot ceea ce înseamnă Sepsi OSK, pentru suporterii noştri, pentru jucători, pentru staff, pentru conducerea clubului, este o provocarea de a încerca, de a ne lupta, să intrăm în play-off-ul acestei competiţii, Conference League. Cu siguranţă va fi un joc dificil, pentru că întâlnim o echipă Aktobe care se află într-o formă foarte bună. M-am uitat la rezultatele lor, au avut un singur meci pierdut, în rest au avut numai rezultate pozitive. E o echipă cu jucători buni, în special cei din faza de atac, şi aici mă refer la cei doi atacanţi, la benzile lor laterale, jucători care pot face diferenţa. Deci trebuie să fim foarte atenţi. Faptul că primul meci cu Torpedo Kutaisi din deplasare l-au câştigat cu 4-1, trebuie să fie un semnal de alarmă pentru noi. De asta v-am spus că jocul va fi dificil pentru noi, dar şi noi suntem într-o formă bună, suntem dornici de a face performanţă. Am simţit jucătorii foarte motivaţi şi avem şi motive să fim motivaţi pentru acest joc, pentru că este o competiţie internaţională, reprezentăm culorile acestui club, reprezentăm şi ţara în care activăm, aşa că, din punctul nostru de vedere, vom face tot ceea ce este posibil să scoatem un rezultat pozitiv. Este clar că un rezultat pozitiv ne-ar ajuta foarte mult pentru meciul doi. Va trebui să ne luptăm, să jucăm un fotbal bun ca să putem să scoatem un rezultat care să ne permită să ne gândim la o eventuală calificare. Sunt convins că jucătorii mei sunt foarte motivaţi şi vom arăta mult mai bine decât am arătat la ultimul meci acasă (scor 1-1, cu Oţelul Galaţi)”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Nu sunt la fel cum erau cei de la de la ŢSKA Sofia, şi aici mă refer la investiţiile pe care le-au făcut cei de la ŢSKA, la jucătorii care îi aveau, însă Aktobe face parte din topul primelor trei echipe din Kazahstan. Este clar e o echipă bună, a demonstrat în turul pe care l-a avut cu Torpedo Kutaisi. Suntem motivaţi, ne dorim foarte mult, avem entuziasm, ne dorim să trecem mai departe. Anul trecut ne-am oprit aici, în turul trei, sezonul ăsta ne dorim mult mai mult. Suntem motivaţi şi sunt convins că echipa va arăta foarte bine şi îmi doresc foarte mult să facem un joc bun, pentru că în ultima partidă pe care am disputat-o pe teren propriu am avut de suferit. Nu a fost ceea ce ne-am dorit eu şi jucătorii. Am discutat cu ei şi clar că nici ei n-au fost mulţumiţi, dar având în vedere că este o altă competiţie, este o altă miză, suntem foarte motivaţi să facem un joc bun – Liviu Ciobotariu, antrenor Sepsi