Simona Halep a participat la „provocarea găleții cu gheață”. „Victima”, directorul turneului de la New Haven

Publicat: 18 08. 2014, 12:59

Jucătoarele de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, Petra Kvitova, locul 4 WTA, și Caroline Wozniacki, locul 11 WTA, i-au turnat apă rece pe cap directorului turneului de categorie Premier Connecticut Open de la New Haven, Anne Worcester, în cadrul campaniei umanitare ALS Ice Bucket.

Înregistrarea momentului în care Anne Worcester este udată cu apă de cele trei jucătoare de tenis a fost postată pe contul de Twitter al directorului turneului american.

„ALS Ice Buckek Challenge” este o campanie de donații la care au aderat numeroase personalități din întreaga lume. Participanții sunt provocați să își toarne pe cap apă rece și să facă o donație pentru cerecetarea în domeniul afecțiunilor cerebrale.

Printre cei care au acceptat provocarea de a se uda cu apă rece s-au numărat Bill Gates, Mark Zuckerberg, Justin Timberlake și Cristiano Ronaldo. Și președintele SUA, Barack Obama, a primit o provocare de a se alătura acestei campanii.

Simona Halep este principala favorită la New Haven, unde s-a impus anul trecut, învingând-o în finală pe sportiva cehă Petra Kvitova, scor 6-2, 6-2.

La actuala ediție, Halep este calificată direct în turul secund, fază în care va juca împotriva învingătoarei meciului dintre Magdalena Rybarikova (Slovacia), locul 68 WTA, și Silvia Soler-Espinosa (Spania), locul 71 WTA, jucătoare venită din calificări.