Simona Halep, declarație acidă despre Bouchard: „Nu ne vorbim niciodată”

Publicat: 09 05. 2017, 22:40

This browser does not support the video element.

Simona a oferit și un răspuns tăios atunci când reporterul a întrebat-o dacă i-a urat succes lui Bouchard înaintea duelului cu Șarapova.

Halep a declarat că jocul variat al adversarei a deranjat-o foarte tare, explicând cum a reușit să o contracareze până la urmă pe Vinci: „Jocul Robertei a fost unul foarte incomod. Slice-urile ei erau foarte greu de returnat. A servit bine, a lovit tare și cu dreapta, a jucat incredibil. Am fost aproape să pierd, dar am rămas puternică până la final. M-am concentrat și nu am renunțat în niciun moment. Asta face ca victoria să fie și mai importantă, înseamnă enorm pentru încrederea mea”, a spus Simona, citată de site-ul oficial al WTA.

Campioana en-titre a turneului de la Madrid a avut o replică surprinzătoare atunci când a fost întrebată dacă i-a urat succes canadiencei Eugenie Bouchard înaintea meciului cu Maria Șarapova: „Nu i-am urat succes, pentru că nu ne vorbim niciodată. Pot să spun că ea e diferită… Nu am nimic de spus despre persoana ei”, a fost declarația constănțencei, făcută în contextul în care „Genie” a dezvăluit că multe colege și-au dorit să o învingă pe Maria, lucru care s-a și întâmplat în turul secund al turneului patronat de Ion Țiriac.