Simona Halep, în semifinale la Stuttgart după „unul dintre cele mai bune meciuri din acest an”

Publicat: 29 04. 2017, 12:18

După meci, Halep s-a declarat încântată de performanța atinsă, precizând că a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sezonului.”Sunt foarte fericită pentru că voi juca a doua mea semifinală, aici, în Stuttgart. Am jucat foarte bine astăzi și am fost rapidă. Am fost nevoită să aștept foarte mult să joc astăzi. Cred că am făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest an. Am început să simt ritmul, am început să simt jocul și mă simt foarte increzătoare pe teren”, a declarat Halep după victoria din sferturi.

În semifinale, Halep o va întâlni pe Laura Siegemund, jucătoare în fața căreia are de luat o revanșă. Antul trecut, Sigemund o elimina pe Halep chiar în primul tur al acestui turneu, după un zdrobitor 6-1, 6-2.

„Știu foarte bine împotriva cui voi juca, pentru că am evoluat împotriva ei aici, anul trecut, în primul meci și cred că am luat doar trei game-uri. Sper ca mâine să am un meci mai bun. Știu că publicul va fi de partea ei, dar voi încerca să mă bucur de meci și voi dat totul pentru a învinge”, a mai spus Halep.