Simona Halep: la 4 ani, racheta era mai mare ca ea. Cum crește o campioană: imagini INEDITE

Publicat: 09 06. 2014, 14:45
Actualizat: 09 06. 2014, 16:28

Simona Halep a intrat pentru prima dată pe terenul de tenis la 4 ani, pe atunci racheta fiind ”mai mare decât ea”. Constănțeanca nu s-a jucat niciodată cu păpușile, preferând să joace fotbal pe stradă cu băieții.

Antrenamentele de tenis, istovitoare pentru copiii de vârsta ei, erau pentru Simona o joacă, astfel că la 6 ani și jumătate participa deja la primul ei turneu. Ajutată de părinți, care s-au împrumutat la bănci ca să o poată susține, Simona a câștigat aproape toate turneele de copii și juniori la care a participat, scrie reporterntv.ro.

sursa foto reporterntv.ro

În 2008, Simona Halep a câștigat Roland Garros la junioare, iar anul trecut a dat lovitura: a câștigat nu mai puțin de șase turnee WTA. Anul acesta a început la fel de bine: sferturi la Australian Open, victorie la Qatar, finale la Madrid și Paris, din păcate pierdute contra Mariei Sharapova, și o ascensiune fulminantă, până pe locul 3 mondial.

Deși a câștigat aproape 900.000 de euro la Roland Garros, Simona Halep rămâne modestă și, în scurtele pauze dintre turnee, nu alege destinații de vacanță exotice. ”Dorește doar să se odihnească, este epuizată. Vom sta la Constanța și vom mai merge puțin la București”, spunea tatăl Simonei Halep, după Turneul campioanelor câștigat anul trecut la Sofia.

sursa foto reporterntv.ro

sursa foto reporterntv.ro

sursa foto reporterntv.ro