Simona Halep, mesaj impresionant pentru Gică Hagi: „L-am sunat după ce am câștigat titlul la Madrid…”

Publicat: 22 05. 2017, 17:29

Simona a susținut că l-a sunat pe acesta weekend-ul trecut, după ce a câștigat titlul la Madrid pentru a-l felicita pentru că a câștigat titlul la fotbal cu echipa sa, Viitorul Constanța.  „Am vb cu el (Hagi) exact după finala mea și meciul lui. Mă bucur enorm pentru Hagi, merită ceea ce i se întâmplă. Ceea ce a făcut el nu a făcut nimeni în țara asta. Îi doresc mult succes în continuare și să aibă încredere că e bun”, a declarat Halep la întoarcerea în țară, potrivit Digi Sport.

La rândul său, Hagi a felicitat-o pe Simona imediat după ce a aflat că a câștigat la Madrid. „Destiny (n.r. destinul), ăsta-i destiny (n.r. destinul)! La ea lucrurile sunt mai simple, lucrurile sunt confirmate, e la nivelul ăla foarte mare. Pentru noi s-a întâmplat ceva foarte important. A câștigat anul trecut, a câștigat și anul ăsta. E unică, e puternică, e româncă. Ne reprezintă așa cum trebuie. Sperăm ca și noi ceilalți să reprezentăm România la nivelul ei european”.

Simona Halep va participa în perioada 28 mai – 11 iunie la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros.